Cluj: Tony: „Nu a fost uşor să revin după accidentare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul dreapta al campioanei, Tony da Silva, a revenit ieri în garnitura de start a campioanei, după o pauză de cinci luni

Lipsa lui „Pittbul” a fost resimţită din plin de suporterii clujeni, incisivitatea de care dă dovadă fotbalistul făcându-l unul dintre cei mai iubiţi din Gruia. Tony a jucat 90 de minute la Iaşi, demonstrând că este excelent pregătit fizic.

Ajuns sub comanda lui Antonio Conceicao, de care a mai fost pregătit şi la Estrella Amadora, fotbalistul nu l-a uitat însă pe Dusan Uhrin şi consideră că cehul are un aport important în obţinerea victoriei:

„Mă bucur că am revenit din nou în iarbă, pentru că acolo îmi este locul. Iaşiul joacă bine cu Bergodi pe bancă şi victoria este cu atât mai importantă. Nu s-a schimbat nimic cu noul antrenor pentru că timpul a fost prea scurt şi cred că victoria aparţine şi lui Dusan Uhrin, pentru că el a pregătit echipa până acum. Sper să câştigăm cât mai multe meciuri de-acum înainte”, a declarat francezo-portughezul.

În altă ordine de idei, Tony a considerat că banderola de căpitan al echipei trebuie să rămână la Panin, în opinia sa românul fiind cel mai în măsură să o poarte, după accidentarea lui Cadu. „Pană merită să fie căpitan. Este un profesionist adevărat”, a spus acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite