Cluj: Teodor Pop - „Încă nu ne-am decis pe ce post îl retrogradăm pe Mihali”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul Consiliulului Local în CA al Universităţii Cluj, Teodor Pop a declarat că deocamdată nu s-a luat o decizie în privinţa funcţiei pe care o va ocupa Mihali, dar nu exclude nicio variantă.

„Nu am reuşit o despărţire pe cale amiabilă şi am recurs la soluţia de a-l retrograda din funcţie, dar Consiliul de Administraţie va decide exact ce rol va avea acesta în cadrul clubului. Nu ne-am gândit nici la postul de magazioner, nici la altul, dar nu cred că vrea cineva să ne batem joc de el, pentru că, deşi mulţi nu sunt de acord, suntem un club serios. Îi vom găsi cu siguranţă ceva de făcut. De pregătirea echipei se va ocupa Marius Popescu, cel puţin în această săptămână, apoi vom vedea. Nu ştim nici dacă va veni Falub sau altcineva antrenor, pentru că nu am discutat nici acest aspect încă”, a încheiat Pop.

În altă ordine de idei, galeria Universităţii a decis, ca în semn de protest să nu meargă la partida de la Alba-Iulia de etapa viitoare, cu Unirea, în semn de protest, preferând să vizioneze meciul de rugby dintre „U” Cluj şi Dinamo Bucureşti.

Citeşte şi: Şoc la „U” Cluj - Mihali ar putea fi magazioner

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite