Cluj: Spărgătorul de la casa de schimb valutar rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Răzvan Petrescu, tânărul bucureştean de 30 de ani, reţinut în cazul spargerii casei de schimb valutar Macrogroup (din 4 martie) şi a locuinţei lui Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj (din 22 februarie), va fi cercetat în stare de arest preventiv, pentru 29 de zile.

Tribunalul a respins în această după-amiază recursul la măsura arestului, înaintat de Răzvan Petrescu împotriva deciziei dispusă de Judecătoria Cluj. Petrescu a fost reţinut în data de 2 martie, împreună cu turdenii Sergiu Radu Moldovan şi Ovidiu Vancea şi clujeanul Victor Martin, care au primit interdicţia de a părăsi localitatea.

Suspectul a respins acuzaţia de participare la furt, susţinând că la data de 4 martie a fost în Bucureşti, prezentând mărturii ale rudelor prietenei, iar în data de 22 februarie a fost fie în Cluj, fie în Turda, fie în Gherla, neputând indica cu precizie. Anchetatorii susţin că deţin şi probe biologice care dovedesc prezenţa suspectului  în cele două locaţii vizate de spărgători. Petrescu este recidivist, condamnat în mai multe rânduri pentru furt şi tentativă de omor, fiind considerat unul din recordmenii spargerilor de locuinţe.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite