Cluj: Sondaj/ Galeria lui CFR s-a săturat de Uhrin jr. Tu ce părere ai?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocul campioanei CFR nu merge, acest lucru este cât se poate de evident. Dacă până acum fanii clujeni au obişnuit opinia publică să fie civilizaţi pe stadion şi să se concentreze doar pe încurajarea echipei, de data aceasta Uhrin jr. nu este deloc „înghiţit” de aceştia.

Purtătorul de cuvânt al galeriei, Mihai Domşa, unul dintre cei mai vechi „ceferişti”, consideră că la partida cu FC Vaslui, de pe teren propriu vor apărea primele scandări la adresa băncii tehnice şi odată cu trecerea timpului, cehul va fi din ce în ce mai contestat.

„Nu mai avem răbdare demult, dar nu reacţionăm la primul impuls. Cred că acum este cazul unei schimbări. Nemulţumirile sunt multe, este clar că lotul pe care-l are CFR în acest moment este complet incompatibil cu fotbalul anglo-saxon, cu pase lungi, pe vârfuri, pe care îl ştie Uhrin”, a declarat acesta în exclusivitate pentru cluj.adevarul.ro

În urma acestor nemulţumiri pe care le au suporterii, Domşa nu exclude ca la partida de săptămâna viitoare, cu FC Vaslui, suporterii să huiduie antrenorul şi să ceară schimbarea sa.

„Vor apărea cu siguranţă reacţii de contestare, dar nu este nimic organizat din partea galeriei. Va depinde de reacţia de moment a fiecărui suporter. Chiar şi în cazul unei victorii, pe care ne-am bucura să o obţinem, problema de fond va persista. Nicio schimbare de antrenor nu este de bun augur, dar suntem mult mai jos decât trebuia să fim, în ceea ce priveşte jocul”, a declarat acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite