Cluj: SONDAJ/ Dorinel va fi prezentat astăzi la„U” Cluj. Ce părere ai ?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai selecţionat jucător din istoria echipei naţionale, Dorinel Munteanu, a sosit ieri la Cluj pentru a negocia preluarea echipei şi astăzi va fi prezentat într-o conferinţă de presă

UPDATE: Ieri, în jurul orei 16.00, Dorinel Munteanu a aterizat la Cluj şi s-a întâlnit cu directorul general al Universităţii, Teodor Pop, conform unor surse din interiorul clubului. Cei doi nu au avut nicio problemă în a finaliza negocierile, care oricum erau începute încă de sâmbătă, când clujenii au pierdut la Timişoara.

Aceleaşi surse spun că suma pe care o va încasa „Neamţul” până la finele sezonului este de aproximativ 20.000 de euro şi Dorinel are ca obiectiv evitarea retrogradării.

Munteanu va fi numit director tehnic, postul de antrenor principal rămânând în continuare la Marius Popescu. Foarte probabil, astăzi, la ora 14.30, primarul Sorin Apostu îl va prezenta oficial pe cel mai selecţionat jucător al naţionalei.

Directorul general al Universităţii Cluj, Teodor Pop, a elucidat misterul revenirii la Cluj a lui Dorinel Munteanu. Plecat pe uşa din dos la Steaua, „Munti” a fost din nou contactat de şefii clubului pentru a salva de la retrogradare o echipă aflată la marginea prăpastiei.

Şansele ca acesta să semneze un nou contract cu „alb-negrii” sunt destul de mari, ţinând cont de faptul că Munteanu nu are echipă în prezent şi se simte dator faţă de fanii echipei pentru felul în care a părăsit formaţia.

La finalul lunii august a acestui an, Dorinel Munteanu a preluat formaţia care încă juca pe stadionul „Ion Moina", iar  luna octombrie l-a găsit pe banca tehnică a Stelei. Nu a făcut faţă pretenţiilor grupării din Ghencea şi a fost demis de Gigi Becali.

Noul director general al clubului, Teodor Pop, a confirmat că astăzi se vor începe negocierile cu fostul tehnician al Stelei:

„Noi i-am făcut o invitaţie şi aşteptăm astăzi să o onoreze. Îl aşteptăm la Cluj în jurul orei prânzului pentru a discuta posibilitatea preluării echipei”, a spus acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite