Cluj: Reducerile, punctul forte al Târgului „Gaudeamus”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expozanţii practică reduceri de preţuri de până la 70% la Târgul de Carte „Gaudeamus”

Clujenii au luat cu asalt târgul de carte şi în cea de-a doua zi de desfăşurare, după ce ieri organizatorii au anunţat un număr de aproximativ 3000 de vizitatori.

După ce ieri clujenii au studiat atent oferta celei de-a zecea ediţii a Târgului de carte „Gaudeamus”, azi vânzarea de carte a mers mult mai bine, susţin reprezentanţii editurilor prezente.

Vizitatorii târgului sunt atraşi mai ales de reducerile practicate, majoritatea expozanţilor având discounturi de până la 70%. Spre deosebire de iubitorii de lectură din alte oraşe, acesta nu este singurul aspect care contează atunci când clujenii doresc să-şi achizioneze o carte.

„Cum văd un afiş care anunţă o reducere, imediat îl studiază. Însă, spre deosebire de celelalte oraşe, fără să vreau să jignesc pe nimeni,  clujenii am observat că sunt atenţi şi la calitatea cărţii şi nu doar la un preţ bun”, ne-a declarat Veronica Dumbravă, reprezentanta Editurilor Semne şi Artemis.

Reducerile sunt practicate în funcţie de anul apariţiei cărţii, titlurile noi beneficiind de o reducere mai mică. Editura Nemira are spre vânzare peste o sută de titluri care beneficiază de o reducere de 50% , volume din colecţia „Biblioteca de istorie”, dar şi cărţi cartonate pentru copii.

Clujenii pot cumpăra de la editura Corint cărţi cu reducerie de 70%, titluri apărute acum un an, care s-au vândut foarte bine şi pentru care se fac lichidări de stoc.

Din Chinteni, la standul „Adevărul”

Cărţile „Adevărul” au fost la mare căutare şi azi, rândul clujenilor care au dorit să-şi completeze colecţiile editurii „Adevărul Holding”  s-a întins pe mai mulţi metri.

Unul dintre cumpărători a fost şi Maria Roşca, o pensionară de 70 ani, care a venit special din Chinteni pentru a-i face nepotului de doar şapte ani o bibliotecă nouă: „Eu le-am citit când eram tânără, pentru fata şi nepoţelul meu am venit. Avem majoritatea cărţilor, dar vreau să înnoim biblioteca”, ne-a declarat Maria Roşca.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite