Cluj: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară” vă prezintă agenda evenimentelor din acest weekend.

Inna „hot” cântă în Bamboo

Inna, cunoscută în ţară, dar şi în străinătate pentru hiturile „Hot” şi „Love” va susţine un concert diseară, după ora 23.00, în clubul Bamboo. Inna va veni la Cluj insoţită de trei dansatoare şi un DJ.

Trooper concertează în Hard Club

Clujenii pot participa la un concert de muzică rock de cea mai bună calitate, susţinut de trupa Trooper mâine, la ora 20.00, în Hard Club. În deschiderea concertului va cânta trupa clujeană A.L.E.

Trupa Unde prezintă un nou proiect muzical

Unde, cel mai reprezentativ grup de muzică folk din oraş, va prezenta proiectul „Meteolancolie”, în cadrul unui concert, în Irish & Music Pub, mâine, la ora 21.00. Trupa îi are în componenţă pe Ioan Onişor, Cristina Pătraşcu (voce, chitară) şi Sandra Pop ( voce, clape, percuţie).

Flori şi plante de sezon la Iulius Mall

Clujenii pot vizita până duminică, la ora 22.00, expoziţia de plante şi flori de sezon care se desfăşoară la Iulius Mall. Sunt expuse plante ornamentale, flori în ghiveci, produse pentru îngrijirea şi întreţinerea plantelor , materiale şi unelte pentru grădinărit, mobilier de grădină etc.

Festival de film internaţional la Cluj

În cadrul Festivalului de Film „One world”  va rula producţia româno-germană „Testimony” diseară, de la ora 18.00, la Cinema Victoria. Filmul a fost realizat în trei ani de regizorul Răzvan Georgescu şi prezintă frumuseţile vieţii în faţa morţii.

Câştigă contravaloarea cumpărăturilor

Clienţii Carrefour pot să câştige la fiecare trei minute un cupon valoric de 5 lei sau din oră în oră contravaloarea cumpărăturilor, prin intermediul cuponului primit la casă, cu care trebuie să meargă la standul amenajat în cadrul tombolei.

Concert simfonic extraordinar

Orchestra de Stat „Transilvania” va susţine un concert simfonic în această seară, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor. Invitaţii de onoare ai concertului vor fi dirijorul Theo Wolters şi solistul Jasper de Waal, ambii muzicieni olandezi.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite