Cluj: Pasagerii acuză WizzAir că i-a „uitat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva zeci de persoane au aşteptat, în această dimineaţă, la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, decolarea cursei WizzAir spre Dortmund.

Abia după ce au ajuns în aerogară, pasagerii au aflat că avionul se află la Târgu-Mureş, cu toate că informările oficiale ale aeroportului clujean nu precizaseră nimic despre mutarea locului de decolare a aeronavei. „La 6.20 trebuia să plec spre Dortmund. Când am ajuns aici, am aflat că avionul e la Târgu Mureş”, spune Olimpiu Langa. Conform lui, în aceeaşi situaţie s-au aflat aproape 20 de persoane, care au încercat, în zadar, să îi contacteze pe reprezentanţii companiei aeriene.

Francezi rătăciţi
În jurul orei 10.30, la aeroportul clujean a ajuns şi o familie de francezi, care avea achiziţionate bilete la zborul WizzAir spre Paris. „Nu am primit nicio informaţie despre faptul că avionul nu zboară de la Cluj”, a spus Jocelyn Parot, care a plecat imediat spre Târgu-Mureş, pentru a prinde avionul, nu înainte de a încerca să îi convingă pe reprezentanţii WizzAir să întârzie decolarea aeronavei.

Compania se disculpă
„Din nefericire, sunt şi cazuri în care pasagerii noştri nu află despre modificări. Aceasta se întâmplă mai ales pentru că nu sunt de găsit de colegii noştri de la call-center. Fie ne dau date de contact greşite, fie nu răspund la telefon atunci când sunt căutaţi. Oricum, am anunţat din aprilie faptul că, între 2 şi 6 mai, toate cursele vor opera din Târgu Mureş. Probabil a existat o problemă de comunicare cu aeroportul clujean, dacă pe site-ul lor a apărut că zborul de azi spre Dortmund operează din Cluj-Napoca”, au precizat reprezentanţii WizzAir.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite