Cluj: „Oraşul suferă din cauza lipsei bazelor sportive”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte trei lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de clujeanul al cărui portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi, în „Adevărul de Seară”, ediţia de Cluj-Napoca.

Mihai Cornea creşte porumbei de la vârsta de 6 ani, iar după numeroase titluri naţionale, în acest an a obţinut un titlu de campion european. Este preşedintele Uniunea Generală a Crescătorilor de Porumbei, Păsări şi Animale Mici din România, cu care a reuşit să standardizeze la nivel european 13 rase de porumbei româneşti.

Clujul frumos: „Îmi place curăţenia, într-o bună măsură. Amenajările care s-au făcut prin oraş sunt un prim pas, dar mai este loc. În primul rând îmi place pentru că-i oraşul meu. Sunt foarte mândru de el, dar dacă-i curăţenie şi frumos sunt şi mai mândru”.

Clujul urât: „Clujul suferă din cauza lipsei bazelor sportive, care care conduce la sedentarism şi la copii care nu fac sport. Fie că vorbim de sporturi auto, baschet, hochei sau alte sporturi. Nu-mi place implicarea slabă a comunităţii şi a autorităţilor în evenimentele care se desfăşoară în Cluj. Şi nu-mi place că lumea nu-şi mai acceptă provenienţa, originea. Fie că eşti de la oraş sau de la ţară, trebuie să-ţi accepţi originea”.

Citeşte povestea lui Mihai Cornea în ediţia de azi a cotidianului „Adevărul de Seară”.

image

 Campanie online - Clujul în oglindă


„Greu mai găseşti oraş în Europa care să aibă clădiri atât de frumoase”
„Nu-mi plac terasele prăfuite de pe «zona pietonală»”
„Corcoduşul nu are ce căuta ca plantă decorativă în oraş”
„Ar fi frumos un muzeu subteran în Piaţa Unirii”
„Nu am dat liniştea Clujului pentru agitaţia din Capitală"
«Albă ca Zăpada» şi «Avram Iancu» - kitsch-uri ruşinoase pentru oraş
„Mă impresionează diversitatea oamenilor care trăiesc în Cluj-Napoca”
„Parcările din Cluj sunt insuficiente şi ineficiente"
„Nu m-am putut despărţi de Cluj"

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite