Cluj: „Nu-mi plac terasele prăfuite de pe «zona pietonală»”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte trei lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de clujeanul al cărui portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi, în „Adevărul de Seară”, ediţia de Cluj-Napoca.

Adrian Rozenberg este unul dintre jurnaliştii de televiziune clujeni cu mare notorietate. Este cunoscut publicului larg drept omul care aduce ştirile din Transilvania la Pro TV

Clujul frumos: „Îmi plac clujenii pentru că au bun simţ, majoritatea dintre aceştia. De asemenea, îmi place  arhitectura clădirilor vechi  din Cluj. Dovedeşte că oraşul are un patrimoniu cultural rezultat din amestecarea culturilor mai multor popoare. Sunt de asemenea un susţinător al celor două echipe de fotbal din Cluj. În schimb, mi se pare absurd ca şi clujean să ţii numai cu una dintre ele. Eu mă bucur pentru rezultatele ambelor echipe. Sunt de părere că rivalitatea dintre cele două galerii nu are niciun sens”

Clujul urât: „Nu-mi plac multitudinea de cabluri de pe stâlpii din centrul Clujului, terasele prăfuite din «zona pietonală» şi rampa de gunoi a oraşului, Pata Rât, care e total neecologică, de-a dreptul un focar”

Cariera jurnalistului a luat acum un alt făgaş. Adrian Rozenberg a părăsit echipa Pro TV Cluj pentru a se alătura echipei de Ştiri Kanal D, în calitate de editor-prezentator, începând cu 1 mai.

Clujeanul urmează să prezinte ştirile naţionale ale postului de televiziune Kanal D. „Consider că după ani întregi de muncă, în care am arătat ce înseamnă să fii un bun corespondent din Transilvania, a venit timpul să demonstrez că pot şi că îmi doresc şi mai mult”, a declarat Rozenberg.

Citeşte povestea de succes a jurnalistului clujean

Campanie online - Clujul în oglindă

„Greu mai găseşti oraş în Europa care să aibă clădiri atât de frumoase precum Clujul”

Scrie-ne despre Clujul tău la rubrica de comentarii de mai jos sau pe adresa cluj@adevarul.ro.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite