Cluj: „U” – Mobitelco va depune memoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de baschet „U”- Mobitelco, a anunţat, prin vocea managerului general al vicecampioanei, Mircea Cristescu,  depunerea unui memoriu împotriva arbitrajului din partida cu CSU Sibiu

După meciul pierdut în deplasare, aseară, scor 91-96 în primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet, Cristescu a declarat, potrivit site-ului oficial al echipei, că va depune un memoriu la FRB împotriva arbitrilor întâlnirii, Roceanu, Bănică şi Fumu, care, în opinia sa, au defavorizat formaţia clujeană.

„În prima repriză a fost măcel, îmi felicit echipa pentru ce a jucat, dar aşa nu se poate juca baschet. Atunci s-a jucat tot meciul, iar după pauză, dacă am jucat şi noi mai slab a fost mai uşor să ne răpună. Nu contează cum am jucat tot sezonul, bine sau rău, ci că în seara asta am pierdut munca de un an de zile”

Acesta a acuzat dur maniera de arbitraj a lui Roceanu, Bănică şi Fumu: „Arbitri au fost şefi de orchestră, puteam juca trei săptămâni, că nu puteam învinge opt inşi. La finalul meciului au fost fani sibieni care au spus că le este jenă de maniera în care echipa lor a câştigat. Vom face memoriu, pentru că ăsta nu e baschet. Aşa să le ajute Dumnezeu arbitrilor în Vinerea Mare, cum au făcut ei azi”, a tunat acesta.

Returul dintre „U”- Mobitelco şi CSU Sibiu se va disputa miercuri, 22 aprilie, în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite