Cluj: Mirel Albon, antrenor la Naţionala de fotbal feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cujeanul Mirel Albon a renunţat la activitatea de la CFF Clujana şi a preluat echipa naţională de senioare a României.

Albon este membru fondator al echipei de fotbal feminin CFF Clujana şi a reuşit performanţe incredibile cu această echipă. Clujana domină de şase ani competiţia internă, având rezultate remarcabile şi în Europa. Antrenor al naţionalelor feminine Under 17 şi Under 19, Mirel Albon a făcut saltul şi la echipa naţională de senioare.

Deşi în acte figurează ca „secund”, directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, i-a transmis că împreună cu Maria Delicoiu vor face echipă, fără ca sarcinile lor să fie diferenţiate.

„Mesajul pe care l-am primit de la Lupescu a fost clar: amândoi vom avea aceleaşi sarcini. Am renunţat la activitatea de la Clujana, dar nu pot să stau departe de această echipă. Oricum lucrez foarte mult cu fetele la naţională şi astfel mă voi ocupa direct de pregătirea lor. Şi acum fac programul de pregătire şi supraveghez de aproape activitatea”, a declarat Albon.

El a înfiinţat echipa CFF Clujana în anul 2001, împreună cu soţia sa, Teodora şi cu Florin Chelaru. După doi ani, echipa câştiga primul titlu de campioană a României, iar apoi au urmat încă cinci consecutive.

Citeşte şi reportajul „FC Clujana, campioană în noroi”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite