Cluj: Midi, fruntaş în topul cluburilor din lume (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul din Cluj-Napoca s-a impus în faţa altor locuri de petrecere de pe mapamond, întrând în topul internaţional direct pe locul 57.

Clasamentul este realizat de DJ Mag, cea mai cunoscută revistă de profil din lume. „Midi s-a deschis de mai puţin de doi ani, însă s-a impus rapid ca unul dintre cele mai avansate cluburi ca tehnologie din Europa”, se arată în unul din comentariile din revistă.

Feedback-ul din partea DJ-ilor recunoscuţi pe plan mondial, care au călcat în Midi, este şi el valoros pentru clujeni. Audiofly l-au descris ca fiind „un club necesar în Europa”, iar Steve Lawler consideră că Midi este „clubul perfect”.
Clubul Midi se află pe locul trei la nivel naţional, anul trecut reuşind performanţa de a se clasa pe locul patru la doar două luni de la deschidere. Ca sonorizare, Midi ocupă locul întâi.

Top

Locul 3 la nivel naţional
Locul 3 la nivel naţional pentru „Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri din Romania in 2008
Locul 4 la nivel naţional pentru „Cea mai tare petrecere de club din Romania in 2008
Locul 5 la nivel naţional pentru „Cel mai bun DJ rezident din Romania in 2008” (câştigător: Mihigh)
Locul 57 în lume


Mesaje din partea DJ-ilor:


Un club extraordinar. A fost pentru prima dată când am fost în România şi am rămas surprins de profesionalismul lor - Agnes

În Midi am avut parte de una dintre cele mai tari petreceri la care am fost invitată în acest an. Iubesc publicul din Cluj - Scarlett Etienne

Clubul este fantastic. Unul dintre favoritele mele, cu siguranţă... - Simon Baker

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite