Cluj: Maşini mai ieftine cu 40% - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa locală din Cluj-Napoca scrie astăzi despre finanţarea generoasă de care a beneficiat PDL anul trecut din partea firmelor controlate de Arpad Paszkany, despre scăderea drastică a preţurilor la automobile sau despre faptul că legea anti fast-food începe să-şi facă simţite efectele.

Paszkany, generos cu finanţările. Potrivit listei finanţatorilor Partidului Democrat Liberal, publicată la finalul săptămânii trecute în Monitorul Oficial, Arpad Paszkany, prin firme pe care le controlează în mod direct sau cu care are legături puternice, este principalul sponsor al pedeliştilor clujeni. Din cele peste 1.700 de mii de lei care apar ca finanţare din partea unor firme clujene în timpul anului 2008, peste jumătate vin din partea unor companii precum Ecomax General Investments, Euromentor Development, SC Assix sau Baucom, toate având legături cu finanţatorul clubului CFR Cluj, scrie Foaia Transilvană.

Maşini mai ieftine cu 40% la Cluj. Preţul autoturismelor comercializate pe plan local a coborât mult în ultimele patru luni din cauza crizei financiare. O analiză efectuată de ZIUA de CLUJ pe baza anunţurilor de vânzări de automobile de pe piaţa locală arată că şi preţurile la maşinile second hand au scăzut cu până la 20-25%, informează Ziua de Cluj.

Legea anti-fast-food produce efecte. La 6 luni dupa aplicarea legii pentru o alimentaţie sănătoasă, un sondaj efectuat la o şcoală din Cluj arată că elevii consumă mai puţină mâncare tip fast-food. Rezultatul arată o scădere de câteva procente a numărului elevilor care consuma alimente nesanatoase, anunţă Monitorul de Cluj.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite