Cluj: Hoţii înfometaţi dau iama în grădiniţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două grădiniţe au fost luate la ţintă, în ultimele zile, de hoţi, care au furat diverse aparate, bani şi mâncare.

Grădiniţa Malteză din Cluj-Napoca a fost spartă în acest sfârşit de săptămână, hoţii furând de aici un calculator, cu monitor şi imprimantă, un DVD player, un radiocasetofon şi o cafetieră.

Autorii furtului nu au plecat de la faţa locului până nu au luat şi o masă copioasă, dând iama în frigiderul folosit de educatoare.

Aceştia au intrat prin efracţie, pe geamul pivniţei, care fusese lăsat deschis. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 3.000 de lei.  

O altă spargere a avut loc la firma de catering „Ţăndărică Servicii”, aflată în acelaşi imobil cu grădiniţa „Ţăndărică”, de pe strada Câmpului.

„Au spart uşa şi au luat banii pe care i-au găsit. Aproximativ 6.000 de lei. Erau banii noştri de salarii”, ne-a declarat administratorul Ovidiu Timar, cel care a descoperit, azi dimineaţă, uşa forţată.

Conform lui, este al treilea furt din ultimele luni din incinta grădiniţei, la precedentele fiind sustrase telefoane mobile de la parter. „O dată l-am prins pe cel care furase şi l-am dat pe mâna poliţiei”, a mai spus Timar.

Mai multe detalii în „Adevărul de Seară"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite