Cluj: Goana după marele premiu la loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii au stat la coadă pentru a-şi depune biletele pe ultima sută de metri înainte de închidera agenţiilor loto.

Cu gândul la marele premiu la loto 6/49, care depăşeşte în această săptămână 10,5 milioane de euro, dar conştienţi că nu au şanse foarte mari să câştige, clujenii s-au îndreptat către agenţii, fie că sunt jucători fideli sau doar la premiile mari.

Alexandru Flaviu, în vârstă de 39 de ani, a venit să depună şi pentru colegii de la servici. „Eu joc în fiecare săptămână, dar colegii mei doar acum s-au hotărât, că e mare premiul. Patru colegi, cinci cu portarul”, spune Alexandru Flaviu, angajat la Regionala CFR.

Nu toţi sunt convinşi să joace

„Eu joc rar, când îmi aduc aminte. Dar am jucat şi săptămâna trecută. Nu-s obsedat de jocul naţional de noroc, dar joc, cine ştie”, spune Florin Ciotlăuş, un maistru în vârstă de 47 de ani.

„Dacă câştig o sumă, îmi schimbă viaţa. Şi eu şi soţul meu suntem bolnavi şi avem multă nevoie de bani şi ne punem mari speranţe în jocul la loto”, spune Georgeta Rusu, în vârstă e 53 de ani.

Viorel Bucur, în vârstă de 86 de ani, era doar în trecere pe lângă o agenţie loto. „Nu joc pentru că nu se câştigă. Acum, cu calculatoarele, nu e mare lucru să stabilească numerele care nu s-au jucat şi jonglează ce numere să iasă. Eu n-am mai jucat de 4-5 ani”, spune clujeanul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite