Cluj: Gabi Mureşan: „Nu e prima şi nici ultima calificare ratată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul CFR Cluj, Gabi Mureşan nu este deloc surprins de ratarea calificării la Campionatul Mondial de către echipa naţională şi crede că vor urma altele

Gabi Mureşan a fost introdus în circuitul echipei  de Victor Piţurcă, doar ultimele accidentări privându-l de partidele cu Serbia şi Austria. Acesta nu a fost foarte surpins de ultimele două înfrângeri ale „tricolorilor” şi consideră că vor mai urma campanii de calificare ratate:

„Cred că toată lumea a văzut meciul de aseară. Am ratat calificarea, dar nu este nici prima şi nici ultima, se poate întâmpla orice. În partida cu Austria l-am remarcat pe Tănase de la FC Argeş, care este un jucător valoros”, a spus acesta.

Întrebat dacă „naţionala” ar fi arătat altfel cu el în teren, acesta a fost tranşant: „Nu sunt în măsură să vorbesc despre acest lucru, la fel cum nu pot să spun nici dacă e cazul unei schimbări de antrenor sau al unei reconstrucţii a echipei. Eu îmi fac datoria doar pe teren”, a conchis acesta.

Gabi Mureşan a debutat în reprezentativa României în partida cu Franţa, evoluţia sa fiind apreciată de oamenii de fotbal, însă a fost criticat de Victor Piţurcă pentru unele greşeli de plasament invocate de selecţioner.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite