Cluj: Furt la o farmacie din centrul Clujului (ACTUALIZAT)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Farmacia „Dorna” de pe strada Eroilor din Cluj-Napoca a fost prădată, aseară, de hoţi.

Un bărbat ce s-a dat drept surdo-mut a profitat de neatenţia farmacistelor, şi a furat din casă 1.700 de lei. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00, când bărbatul a intrat în farmacie, arătând prin gesturi că îl dor anumite părţi ale corpului.

„Părea surdo-mut. Mai mult, chiar părea bolnav, şi psihic şi fizic. Am fost mai mult decât amabile cu el”, susţine una dintre farmacistele care a lucrat aseară, dar care nu a dorit să-şi dea numele.

Potrivit angajatei, bărbatul a stat cam zece minute, timp în care farmacistele încercau să ghicească ce-l doare şi să îi caute un tratament. În tot acest timp, bărbatul a luat chiar şi o pastilă pentru gât. „A profitat, probabil, de un moment de neatenţie. După ce a plecat, am văzut că nu mai sunt banii”, povesteşte farmacista.

Potrivit angajaţilor, în acel moment se afla şi un paznic, angajat la firma de pază SC Rosegur SA, care nu a observat, însă, nimic. Farmacia nu dispune de un sistem de supraveghere, ci doar de senzori de mişcare. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, subinspectorul Gina Pop, a declarat pentru cluj.adevarul.ro că se fac cercetări în acest caz.

UPDATE 15.20: Potrivit poliţiştilor care investighează cazul, este posibil ca bărbatul care a furat banii să fi fost surprins de camerele de supraveghere ale cafenelei Le General, situată în apropierea farmaciei. „Ne-au fost puse la dispoziţie mai multe imagini care sunt analizate şi sperăm ca autorul să fie identificat cu ajutorul lor”, a dclarat Gina Pop.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite