Cluj: Finalizarea tronsonului de autostradă Turda-Gilău va fi gestionată de la Cluj - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa clujeană de astăzi scrie despre faptul că segmentul de autostradă Turda - Gilău va fi gestionat de la Cluj, despre trei noi blocuri ANL care se vor construi în reşedinţa de judeţ şi despre interesul pe care îl suscită construcţia stadionului „Ion Moina” în rândul firmelor de profil.

DRDP va gestiona direct finalizarea tronsonului de autostradă Gilău-Turda. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a anunţat ieri că Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj va gestiona direct construirea centurii de ocolire Vâlcele-Apahida şi pe cea din zona Bulevardul Muncii-Apahida şi va prelua atribuţiile Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România pentru finalizarea tronsonului de autostradă Gilău-Turda, notează Făclia de Cluj.

ANL-uri noi în Cluj. Trei noi blocuri de locuinţe pentru tineri urmează a fi construite în Cluj-Napoca, după ce Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei a cuprins pe lista de urgenţe pentru anul 2009 mai multe amplasamente in acest sens, arată Monitorul de Cluj.

32 de firme interesate sa construiasca stadionul Ion Moina. Din ce în ce mai multe firme apelează la lucrări publice pentru a depăşi criza economică. Deşi anunţul de participare la licitaţia pentru proiectarea şi execuţia noului stadion „Ion Moina” a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) abia sâmbătă dimineaţă, numărul firmelor care au achiziţionat caietul de sarcini în primele trei zile se ridică la peste 30, relatează Foaia Transilvană.

9 milioane de euro de la Guvern pentru Cluj. Cluj-Napoca va primi 38,6 milioane de lei pentru reabilitarea termică a 76 de blocuri. Apartamentele izolate termic vor primi reduceri la plata impozitelor din 2010, scrie Ziua de Cluj.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite