Cluj: Dorinel Munteanu nu înţelege eşecul de la Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Cluj, Dorinel Munteanu, s-a declarat dezamăgit după meciul pierdut de "studenţi" în deplasare cu FCM Târgu Mureş (0-1).

„Nu meritam nici jumătate de punct astăzi, prin jocul pe care l-am făcut. Felicit Mureşul că a speculat gafele din apărarea mea. Trebuie să aducem echipa pe un loc neretrogradabil. Am fost dezamăgit de câţiva jucători la care am apelat astăzi. Nu am explicaţie de ce nu am avut ocazii. Ar merita mai mulţi să nu vină cu autocarul la Cluj. Supoterii ar trebui să-şi încurajeze echipa, pentru că în momentele grele avem nevoie de ei. Vreau să văd o altă faţă a echipei în partida cu Lupeni”, a spus „Munti".

Omologul său de pe banca mureşenilor, Cosmin Bodea, a fost extrem de fericit după joc.  „Am făcut cel mai bun joc din acest retur în faţa unei echipe foarte bine organizate. Dorinel Munteanu a schimbat total faţa echipei, dar sunt mulţumit de jucătorii mei şi de aportul publicului care a fost alături de noi. Noi ne dorim promovarea, dar trebuie să ajungem întîi acolo”, a spus Bodea.

„Am întâlnit o echipă organizată, motivată prin revenirea lui Dorinel Munteanu. La ce lot are, nu se justifică poziţia din calasament. Ne-am creat ocazii multe, mai ales spre final, pe care le-am ratat dar sper în următorul meci. Universitatea este echipa mea de suflet, unde m-am simţit cel mai bine ca fotbalist”, l-a completat Horaţiu Cioloboc, preşedintele executiv al FCM Târgu-Mureş.

Vezi aici cum s-a desfăşurat jocul dintre FCM Târgu Mureş şi „U" Cluj

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite