Cluj: Dorinel Munteanu: „Hagi şi Dan Petrescu aveau atuuri să antreneze echipa naţională”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Cluj, Dorinel Munteanu a prefaţat întâlnirea echipei sale cu FCM Târgu-Mureş, dar a vorbit şi despre numirea noului selecţioner

Universitatea va întâlni sâmbătă, la Târgu-Mureş, formaţia din localitate într-un meci extrem de important în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivului, clasarea pe un loc la jumătatea clasamentului.

Munteanu crede că echipa sa este pregătită pentru joc, dar îşi avertizează elevii că partida va fi foarte dificilă: „Mureşul este una dintre formaţiile redutabile din liga a doua. Noi ne vom juca şansa 90 de minute şi aştept foarte multe de la echipa mea”, a spus acesta.

Cel mai selecţionat jucător din istoria echipei naţionale a vorbit şi despre numirea lui Răzvan Lucescu în funcţia de selecţioner:

„Nu ştiu care au fost criteriile celor de la FRF dar probabil că ei au ales în funcţie de experienţa profesională a lui Răzvan. Nu pot eu să ştiu dacă este o alegere bună sau nu, pentru că nici ca jucător nu am schimbat sau numit vreun antrenor. Cred că şi Gică Hagi şi Dan Petrescu aveau atuuri să ocupe acest post”, a declarat „Neamţul”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite