Cluj: Criza îşi arată colţii la Cluj - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarele de astăzi ne anunţă că Remarul concediază 80% din angajaţi, iar lucrările pentru alimentarea oraşului cu apă din lacul Tarniţa au fost finalizate.

Criza îşi arată colţii la Cluj: Remarul concediază 80% din angajaţi. Cel mai mare combinat funcţional din Cluj-Napoca va concedia 500 din cei 630 de angajaţi şi ar putea să îşi închidă porţile din a doua jumătate a anului. Conducerea societăţii afirmă că, din cauza lipsei de comenzi din partea principalului client, CFR, există pericolul ca aceasta să îşi oprească activitatea din a doua jumătate a anului, anunţă Ziua de Cluj.

Satul clujean: odăi ţărăneşti şi mult kitsch. La 10 km de Cluj, câţiva orăşeni au vrut să reînvie ideea unui sătuc tipic ardelenesc. Doar că după ce şi-au ridicat casele în stil vechi ardelenesc, „mondenii” din oraş şi-au construit cuibuşoare moderne, pensiuni şi vile dintre cele mai colorate, scrie Foaia Transilvană.

Clujenii beau apă din Tarniţa. Lacul Tarniţa a devenit principala sursă de alimentare cu apă a întregii zone deservite de Compania de Apă Someş, care a finalizat lucrările la priza de apă brută şi la noua conductă de aducţiune, valoarea lucrărilor depăşind 10,12 milioane euro, potrivit Făclia de Cluj.

„Sculele” Madonne, La Cluj. Un compresor de sunet Urei 1178, folosit la imprimarea albumelor unor artişti ca Madonna, Paul McCartnez, Radiohead sau Coldplaz funcţionează în prezent în studioul clujeanului Mihai Pop, scrie Monitorul de Cluj.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite