Cluj: Copiii au învăţat secretele poliţiei (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciile din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj le-au prezentat elevilor astăzi obiectele din dotare şi i-au învăţat ce înseamnă meseria de poliţist.

Copiii, cu vârste cuprinse între patru şi 15 ani, de la mai multe şcoli şi grădiniţe din oraş, au luat astăzi parte la evenimentul organizat de IPJ Cluj, cu ocazia Zilei Porţilor Deschise.

Cu această ocazie, copiii au putut vedea logistica de care dispun poliţiştii, armamentul din dotare, de la puşti, mitraliere şi până la veste antiglonţ, cât şi un laborator modern al Serviciului de Criminalistică.

„Cel mai mult ne plac armele. Am fost şi în maşina de poliţie, dar mie mi-a plăcut mai mult pe motocicletă”, ne-a spus Gabi Sătmar, unul dintre copii.

Punctul de atracţie pentru copii a fost, evident, armanentul, însă mulţi s-au aventurat şi în maşinile de poliţie ori pe motocicleta parcată în curtea instituţiei.
 
Cei mici nu păreau intimidaţi de luptătorii Detaşamentului de Intervenţie Rapidă, mascaţi şi dotaţi până în dinţi, ba dimpotrivă, aceştia glumeau şi râdeau alături de agenţi.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite