Cluj: Clujul a pierdut duelul Ardealului în faţa Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul lui „U” Mobitelco, Mircea Cristescu, a dorit să mulţumească fanilor pentru sprijinul din partidele cu CSU Sibiu, dar a taxat evoluţia echipei sale

CSU Atlassib Sibiu s-a calificat în semifinale după ce i-a eliminat în trei meciuri pe cei de la „U”- Mobitelco, iar aventura din acest sezon pentru trupa antrenată de Tab Baldwin s-a terminat.

În meciul trei, disputat aseară în Palatul Transilvania din Sibiu, gazdele au gestionat mai bine unele momente ale întâlnirii şi s-au impus la două puncte diferenţă, scor 89-87. Atmosfera creată de cele două galerii a fost senzaţională, dar clujenii, care s-au deplasat în număr mare la Sibiu, au părăsit sala dezamăgiţi.

„Cel mai important este să le mulţumesc fanilor, suporteri minunaţi, care ţin flacăra vie în Cluj pentru baschet. Noi nu am reuşit să fim la înălţimea suporterilor şi nu putem decât să le mulţumim. Jucătorilor le-am spus că le mulţumesc pentru prestaţia din cele trei meciuri cu Sibiul, cred că sunt mai buni decât sibienii, dar asta nu contează, ci doar rezultatele din teren”, a declarat Cristescu.

Acesta a admis că în sezonul viitor, există posibilitatea ca echipa să nu mai vizeze performanţa, ci să adopte o politică bazată pe creşterea tinerilor:

„Şi-au dat seama şi ei ce înseamnă să greşeşti în viaţă, ce au însemnat acele meciuri pierdute copilăreşte şi cum viaţa nu te iartă. Pentru noi este sezon încheiat. Marţi când revin de la Adunarea Generală a federaţiei, ne vom aşeza la o discuţie, o analiză, pe care o voi face şi cu preşedintele Valentin Nica în privinţa a ce a fost şi a viitorului. Sunt multe variante, e posibil chiar să nu vizăm o performanţă înaltă, ci doar să creştem tinere talente. În acest sezon, eşecurile noastre au fost performanţele altora”, a spus acesta.

 În prima semifinală a competiţiei se vor întâlni Elba Timişoara şi CS Otopeni, iar în cea de-a doua, CSU Sibiu va întâlni campioana în exerciţiu, CSU Asesoft Ploieşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite