Cluj: Clujul are nevoie de Batman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De câteva saptamâni, oraşul de sub Feleac aminteşte de rău-famatul Gotham City, metropola unde doar un supererou poate să facă ordine

Şefii poliţiei municipale spun că infracţiunile nu sunt mai multe, ci doar beneficiază de mai multă promovare în mass-media.

„Totul e din cauza mass-media. Starea infracţională nu e deosebită faţă de ce era înainte. Dar se relateaza mult mai mult”, ne-a declarat astăzi comisarul-şef Ioan Herdea-Rus, şeful poliţiei Cluj-Napoca.

Mai mult, adjunctul acestuia, comisarul-şef Marcel Bonţidean a dat astăzi publicităţii o statistică menită să liniştească opinia publică.

Potrivit acesteia, numărul infracţiunilor din primele trei luni ale anului 2009 este doar cu puţin mai mare faţă de aceeaşi perioadă din 2008, dar poliţia a soluţionat mai multe cazuri.

Totuşi, în cazurile importante din acest an, cum sunt jafurile de la Banca Transilvania sau benzinăria Lukoil din Mănăştur, poliţia nu a făcut, încă, lumină.

Un fost comandant al poliţiei clujene, col. (r.) Grigore Blaga, afirmă chiar că şefii poliţiei sunt depăşiţi de valul de infracţiuni.

Spune dacă te simţi sau nu în siguranţă pe străzile din Cluj.

Citeşte în continuare: Cine opreşte fărădelegile?

Citeşte cum era odată: Clujul, printre cele mai sigure oraşe

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite