Cluj: „Clujenii nu mai au nimic specific”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: „Clujenii nu mai au nimic specific”
Cluj: „Clujenii nu mai au nimic specific”

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un “top” al celor mai frumoase şi mai urâte trei lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară”.

Nicoleta Statov şi-a profilat cabinetul stomatologic pe medicina dentară pentru copii după absolvirea unui masterat în psihologie, unde a învăţat cum să alunge frica micuţilor săi pacienţi. Prima întâlnire cu stomatologia pediatrică a avut chiar la începutul carierei sale, când a fost repartizată în stagiatură la cabinetul stomatologic de la Policlinica de Copii de pe str. Babeş nr. 1.

Clujul frumos: „Îmi place Universitatea Babeş-Bolyai pentru că se organizează o grămadă de activităţi foarte foarte interesante, elevate şi europene. Îmi place că s-a inaugurat noul sediu al Primăriei de pe strada Moţilor, care este multifuncţional. Îmi mai place «Varza a la Cluj»”.

Clujul urât: „Nu-mi place că strada Câmpului, pe care locuiesc, este un dezastru stradal de 10 ani, de când locuiesc acolo e tot aşa. Nu-mi place traficul acesta foarte intens şi faptul că cetăţenii Clujului nu mai au nimic specific, parcă ne-am globalizat cu toţii”.

Citiţi povestea Nicoletei Statov în ediţia de astăzi a ziarului Adevărul de Seară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite