Cluj: Clujenii speră să câştige marele premiu la Loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Clujenii speră să câştige marele premiu la Loto
Cluj: Clujenii speră să câştige marele premiu la Loto

Marele premiu la tragerea Loto 6/49 din această duminică este de 10,8 milioane de euro, motiv pentru care clujenii au luat cu asalt agenţiile din oraş.

Mulţi dintre aceştia au inventat fel de fel de modalităţi pentru a completa numerele, care, speră ei, vor fi câştigătoare. Au ajuns astfel să tragă numerele la sorţi, ori de acasă, împreună cu familia, ori direct la agenţie. „Am stabilit numerele pe săptămâna asta împreună cu soţia. Ce să facem, de mult vrem să câştigăm şi chiar dacă s-ar îndeplini nu ştiu ce o să facem cu banii”, ne-a spus Aurel Onica, un clujean de 78 de ani.

O altă femeie, Irina Vasiliu, ne-a împărtăşit dorinţele ei. „Mi-aş lua o casă decentă, un autoturism mie şi unul copilului, iar restul banilor îi voi investi şi voi trăi toată viaţa relaxându-mă”, a spus aceasta.

La categoria I din această săptămână se înregistrează un report în valoare de peste 44,8 milioane de lei, fiind astfel al doilea premiu ca valoare din istoria jocului. Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat in 14 decembrie 2008 si a fost in valoare de aproximativ 290.000 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite