Cluj: Cernat: „Dinamo-CFR nu va fi cu porţile închise”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, Marin Daniel Cernat, a declarat că Dinamo va juca fără spectatori în partida cu FC Timişoara, nu în cea cu CFR

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunţat azi-dimineaţă că partida dintre Dinamo şi CFR Cluj se va disputa fără spectatori, dar ulterior preşedintele acesteia a revenit cu precizări.

Cernat a declarat pentru dinamovişti.ro că în etapa de Cupa României cu FC Timişoara, care va avea loc marţi la Cluj, Dinamo îşi va ispăşi etapa de suspendare şi astfel accesul spectatorilor la meciul cu CFR Cluj, din Ştefan cel Mare, va fi permis.

„Următoarea partidă a clubului din Ştefan cel Mare va fi cu porţile închise, aşa spune şi regulamentul, chiar dacă e în Cupa României sau Liga I. Nu contează că este pe teren propriu sau că sunt organziatori, meciul cu Timişoara se va juca fără spectatori, nu cel cu CFR Cluj. Clubul Dinamo poate face apel la această decizie”, a declarat acesta.

 Directorul sportiv al clubului, Constantin Dănilescu, a declarat la rândul său că Dinamo nu va face apel, deoarece decizia nu mai poate fi schimbată. Astfel, suporterii „ceferişti” care au anunţat că vor merge în număr mare în Ştefan cel Mare îşi vor putea susţine fără probleme echipa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite