Cluj: La CFR Cluj miroase a praf de puşcă - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa clujeană scrie astăzi despre criza de la CFR Cluj, despre o tranzacţie spectaculoasă pe piaţa hotelurilor dar şi despre faptul că 28.000 de clujeni suferă de diabet.

Paszkany pregăteşte o revoluţie la CFR. Finanţatorul vrea să scape de Mureşan şi Conceicao, pentru a face loc „cuplului” de şoc de la Urziceni, Dan Petrescu - Mihai Stoica, scrie Ziarul Făclia.

Hotel vândut cu 11 milioane de euro la Cluj. West City Hotel, o investiţie de zece milioane de euro a oamenilor de afaceri Daniel Dumitraş şi Marius Bejan, a fost vândut cu 11 milioane de euro, cumpărătorul fiind o societate din Târgu-Mureş, relatează Ziua de Cluj.

Medicina naturistă în afara legii. „Mamuţii” industriei farmaceutice încearcă să scoată din joc micii producători de plante medicinal, dezvăluie Foaia Transilvană

28.000 de clujeni, afectati de diabet. Primul proiect pilot de prevenire a diabetului din Europa de Est ar putea fi lansat în iulie la Cluj-Napoca. Pâna ieri la ora 16.00, 800 de clujeni şi-au testat glicemia gratuit, în cadrul caravanei „Transformă diabetul”, desfăşurată la Cluj-Napoca, arată Monitorul de Cluj.

Demolaţi barăcile din Parcul Central. Una dintre cele mai frumoase clădiri din Cluj, Cazinoul din Parcul Central, a ajuns să fie astăzi doar o ruină înconjurată de scheletele de fier ruginit ale unor barăci care aparţin regiei Autonome a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca. Cetăţeanul Clujean a iniţiat campania „Un parc mai verde” prin care urmăreşte să determine Primăria să redea parcului spaţiul verde invadat de gunoaie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite