Cluj: Avionul reţinut la sol a decolat cu un număr redus de pasageri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi pasageri au rămas la sol după ce o defecţiune tehnică a cursei Wizz Air pe ruta Cluj-Napoca - Paris a apărut la toboganele din dreptul unei ieşiri de urgenţă a aeronavei.

Zeci de pasageri au aşteptat peste o oră o explicaţie la aeroport, după ce avionul care urma să îi ducă la Paris a suferit o defecţiune, fiind necesară intervenţia inspectorilor tehnici. „Numărul pasagerilor Wizz Air pe ruta Cluj - Paris Beauvais a fost limitat din cauza unui motiv tehnic. Indicatoarele de la bord au arătat faptul că unul dintre toboganele din dreptul unei ieşiri de urgenţă a aeronavei nu este operaţional. Ca urmare, conform regulamentului, numărul pasagerilor a trebuit limitat cu 12 persoane”, a declarat Natasa Kazmer, purtătorul de cuvânt al Wizz Air.

Potrivit acesteia, aeronava este în perfectă stare de funcţionare şi a decolat cu 120 de pasageri la bord. „Avionul va face o escală la Budapesta, în vederea realizării unei examinări tehnice. În consecinţă, cursa către Paris Bouvais va avea o întârziere de două ore”, ne-a mai spus Kazmer.

Pasagerii au renunţat la cursă de bunăvoie

Pentru limitarea numărului de pasageri, Wizz Air a solicitat 12 voluntari care, datorită programului flexibil pe care îl aveau, se vor putea îmbarca la următorul zbor Wizz Air către Paris.

Compania le-a oferit acestora posibilitatea de a rezerva bilete la următoarele curse pe aceeaşi rută şi compensaţii constând într-un alt bilet gratuit. De asemenea, în caz de necesitate, cazarea şi alte costuri vor fi acoperite de Wizz Air.

Citeşte şi O cursă aeriană la Paris a fost anulată fără explicaţii

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite