Cluj: Pe unde vom intra pe Autostradă - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din ziarele locale de astăzi aflăm care vor fi viitoarele căi de acces pe autostradă, dar şi despre o nouă descoperire istorică, mediatizată de BBC: Vasile, fratele primului european modern, Ion de la Anina, a „locuit” şase ani la Cluj. Tot din publicaţiile clujene mai aflăm că locurile de muncă vacante cresc exponenţial în judeţul nostru.

Pe unde vom intra pe Autostradă. Drumarii de la Bechtel lucrează la căile de acces ale primilor 42 km din magistrala Braşov-Borş, care urmează să fie daţi în folosinţă în 2009. Mai multe în Ziua de Cluj.

Gata cu şomajul
. Locurile de muncă vacante cresc exponenţial la Cluj. Dacă în urmă cu trei săptămâni erau doar 400 de posturi libere, în urmă cu două săptămâni numărul acestora se dublase, la 800, iar săptămâna aceasta au ajuns la aproape 1.600, scrie Făclia de Cluj.

Boc: „Anul acesta vom circula pe autostradă“. Premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, au vizitat vineri şantierul Autostrăzii. Ei au promis că, pâna la finele anului, se va circula pe 42 de kilometri, între Câmpia Turzii şi Gilău, potrivit Monitorul de Cluj.

Vasile, un clujean de 35.000 de ani. Vasile, „fratele” primului european modern, a avut „buletin de Cluj”. Povestea lui Ion de la Anina, cum a fost botezat primul european care ar fi trăit în România, a făcut, în urma unui documentar realizat de BBC, înconjurul lumii. Ion are, însă, şi un „frate”, Vasile, care a „locuit” timp de 6 ani la Cluj, relatează săptămânalul Clujeanul.

Avocaţii i-au desemnat pe cei mai „cool” judecători. Avocaţii clujeni au monitorizat modul în care judecătorii se comportă în timpul proceselor şi au acordat trei diplome de „bună purtare” pentru cei mai „cool” dintre ei, informează Foaia Transilvană.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite