Cluj: Autostrada întârzierilor - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarele scriu astăzi despre noi întârzieri la Autostrada Transilvania, iar Austria vrea consulat onorific la Cluj-Napoca. În centrul oraşului, mai multe familii trăiesc în garaje abandonate, după ce apartamentul în care locuiau a fost distrus de un incendiu. Tot din ziarele locale aflăm că la Tărgul de Cariere oricine îşi poate găsi un job, fiindu-ne prezentată şi oferta.

În centrul Clujului, mai multe familii fără adăpost ocupă nişte garaje abandonate. Terenul este proprietatea privată a unei persoane care locuieşte, se pare, în Alba Iulia şi care nu dă semne că ar vrea să rezolve situaţia, scrie Foaia Transilvană.

Autostrada întârzierilor. Nesoluţionarea mutării a 19 din cele 38 magistrale de electricitate, gaze şi apă care traversează aliniamentul Autostrăzii Transilvania va genera întârzierea lucrărilor prevăzute, pentru 2009, la acest obiectiv, a anunţat conducerea antreprenorului general, Bechtel România, scrie Ziua de Cluj.

Ce vrei să te faci, IT-ist sau tanchist? La Târgul de Cariere îşi pot găsi joburi şi cei care vor să lupte pe bune - în cadrul MAPN, dar şi cei care preferă să împuşte monştri de acasă - pe post de game-testeri, anunţă Monitorul de Cluj.

Austria vrea consulat onorific la Cluj-Napoca. Ambasadorul Republicii Austria la Bucureşti, Excelenţa Sa Martin Eichtinger s-a întâlnit ieri cu primarul Sorin Apostu. Discuţiile s-au axat, printre altele, pe oportunităţile pe care le oferă Clujul investitorilor austrieci, potrivit Făclia de Cluj.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite