Cluj: Asociere pentru construcţia noului stadion - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa locală de astăzi scrie despre planurile companiilor de construcţii de a se asocia în vederea ridicării noului stadion municipal. De asemenea, ziarele locale notează date despre viitoarea premieră a Teatrului Maghiar de Stat, dar şi despre marşul motocicliştilor, care a avut loc ieri în centrul oraşului.

Magnaţii clujeni din construcţii îşi dau mâna pentru stadion. Oamenii de afaceri care controlează companiile Transilvania Construcţii, ACI, Grup 4 Instalaţii, Napoca Construcţii, TIM şi Ben&Ben fac planuri de asociere pentru construirea arenei “Ion Moina”, lucrare estimată la aproximativ 45 de milioane de euro, anunţă ZIUA de CLUJ.

Viaţa privată a celor "Trei Surori". Cotidianul Foaia Transilvană prezintă detalii din culisele spectacolului „Trei surori”, pus în scenă de Tompa Gabor la Teatrul Maghiar de Stat.

Nu ne omorâţi. Motocicliştii le cer şoferilor clujeni să îi respecte în trafic. Peste o sută de motociclişti au ieşit pe străzile Clujului într-un marş. Organizatorii evenimentului, membrii asociaţiei „Seth Riders Club“, susţin că este o nefericită întâmplare faptul că marşul vine imediat după weekend-ul negru pe două roţi, "pigmentat" cu o serie de accidente, dintre care două mortale, notează Monitorul de Cluj.

AJOFM Cluj organizează, totuşi, o bursă a locurilor de muncă. La sediul AJOFM Cluj se va desfăşura,astăzi, o bursă generală a locurilor de muncă, în ciuda faptului că aceasta a fost foarte aproape de amânare. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă nu a aprobat solicitarea AJOFM Cluj de a amâna organizarea bursei pentru sfârşitul lunii mai.  Din cauza ofertei mici de locuri de muncă vacante existente în acest moment pe piaţa forţei de muncă, acţiunea se va desfăşura la sediul AJOFM Cluj, între 09.00 şi 13.00, anunţă Făclia de Cluj.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite