Cluj: Artiştii fotografi din China expun la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul va avea loc luni, la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” din Cluj-Napoca.

Expoziţia Asociaţiei Artiştilor Fotografi din China va putea fi urmărită de împătimiţi în perioada 6-30 aprilie. Aceasta poate fi vizitată în Galleria Laterallia a bibliotecii.

Ea a fost vernisată în România pentru prima dată în noiembrie 2008 la Oradea, cu ocazia Reuniunii Artiştilor Fotografi din România şi China, în prezenţa unei delegaţii de 5 artişti fotografi.

În cadrul expoziţiei vor fi puse în valoare lucrări de Gao Qin redactorul-şef a revistei „China Populară”, Han Weifgang, directorul Centrului Informaţional a Fotografiei din China, Hu Ying reprezentantul CPA, Shen Shuo directorul Presei de Fotografie a Chinei şi Peng Mei, redactor-şef adjunct al revistei „China Populară” etc. Sunt expuse 80 de fotografii color, în format mare.

Expoziţia poate fi vizitată de luni până vineri între orele 9.00 şi 19.00, respectiv sâmbăta între 9.00 şi 14.00.

Centrale Universitare „Lucian Blaga”o expoziţie de fotografie reprezentativă a Asociaţiei Artiştilor Fotografi din China (Chinese Excellent Photographers` Photography Exhibition – CPA), o asociaţie profesională şi academică, fundată în anul 1956, având peste 7000 de membri (cu sediul la Beijing).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite