Cluj: Arpad Paszkany: „Jucătorii puteau să nu pună suflet aseară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany a vorbit despre decizia numirii lui Conceicao şi a infirmat zvonurile potrivit cărora Uhrin jr. ar fi fost demis din cauza jucătorilor

După ce a mazilit al treilea antrenor din acest sezon, „boss-ul” din Gruia a explicat că decizia a fost luată în urma jocului slab al echipei din ultima vreme şi a considerat că rămânerea cehilor pe bancă nu ar fi fost de bun augur:

„Îmi place să investesc în valori care pot să crească şi nu mai aveam încredere că acest lucru era valabil în cazul băncii tehnice. Am avut discuţii şi după partidele cu Rapid şi Craiova şi erau unele lucruri care trebuiau corectate şi nu s-a întâmplat acest lucru”.

Acesta şi-a exprimat părerea şi despre posibilitatea ca unii jucători să fi fost împotriva antrenorului: „Jucătorii dacă ar fi dorit să facă rău antrenorului, nu ar fi pus aşa de mult suflet în partida de aseară. Noi avem o concepţie legată de potenţialul echipei şi acest sezon a fost mult sub aşteptări. A fost o nepotrivire de caracter între spiritul clubului nostru şi foştii antrenori”, a conchis acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite