Cluj: Ales Jindra: „Jucăm şi pentru păstrarea mea în funcţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul CFR Cluj, Ales Jindra a declarat că se simte o presiune în plus în cadrul lotului şi consideră că partida cu FC Vaslui este importantă şi pentru viitorul băncii tehnice



CFR va întâlni sâmbătă FC Vaslui, într-un meci care este decisiv pentru soarta antrenorilor clujeni. Jindra consideră că partida este importantă „dintr-o mie de motive”, printre care şi cel al eventualelor schimbări la nivelul staff-ului tehnic.

„Este clar că atunci când echipa pierde, antrenorul este responsabil. În mod sigur partida este importantă şi în ceea ce priveşte păstrarea noastră în funcţie. Vaslui are o serie bună de meciuri, însă orice succesiune bună se termină mai devreme sau mai târziu. Nu cred că jucătorii joacă pentru mine, cu siguranţă joacă pentru ei şi eu nu am cum să socotesc dacă în partida cu Craiova unii jucători nu şi-au apărat corect şansele”.

Acesta a vorbit şi despre presiunea dinaintea acestei partide şi a explicat decizia închiderii antrenamentelor prin faptul că echipa are nevoie de linişte: „Noi ne-am creat această presiune, prin ultimele rezultate. Şi staff-ul tehnic îşi presează propriii jucători, dar uneori presiunea şi-o crează ei. Nu este o măsură împotriva presei, dar avem nevoie de linişte”. 

În altă ordine de idei, Jindra a recunoscut că deocamdată nu a găsit formula ideală şi se încearcă în continuare soluţii pentru a depăşi pasa proastă prin care trece echipa. Partida cu Vaslui va avea loc sâmbătă, la Cluj, cu începere de la ora 16.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite