Cluj: 13.000 de cărţi „Adevărul” vândute până acum (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii au stat la coadă pentru a cumpăra volume editate de Adevărul Holding

Încă de la primele minute ale zilei de miercuri, 1 aprilie, după ce s-a dat startul celei de-a zecea ediţii a târgului organizat de Societatea Română de Radiodifuziune, Echipa Gaudeamus şi Radio Cluj, clujenii  s-au înghesuit pentru a-şi completa colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”.

Mulţi dintre aceştia şi-au cumpărat câteva zeci de cărţi, atât pentru ei înşişi, cât şi pentru cunoscuţi sau prieteni. „Mi-am făcut lista de acasă, dar tocmai am fost sunată de prieteni şi rudenii ca să le cumpăr şi lor. La gherete nu se găseau, aşa că am găsit oportun să vin în cadrul târgului să-mi completez colecţia”, ne-a declarat Raluca Cioltea, una dintre clujencele care a cumpărat câteva zeci de cărţi”.

Pentru acest eveniment trustul Adevărul Holding pune la dispoziţia clujenilor peste 23.000 de cărţi.

Standul Adevărul Holding este unul dintre cele mai vizitate   standuri din cadrul Târgului de carte „Gaudeamus”. În prima zi de târg  s-au vândut aproximativ 5.000 de cărţi.

„Este un semn că am reuşit să creştem apetitul publicului pentru lectură şi asta datorită faptului că sunt cărţi de calitate, la un preţ accesibil”, a declarat Marius Petrovai, publisherul pe Transilvania al Adevărul Holding. Costul primelor 18 cărţi din această colecţie este de 10,99lei/volum, iar preţul cărţilor apărute începând cu 19 martie este de 7,99 lei.

În a doua zi de târg ritmul vânzărilor a rămas constant, ducând volumul total de vânzări până la 10.000 de exemplare, potrivit publisherului Marius Petrovai.  

„La Răscruce de vânturi”, şi la târg

Clujenii pot cumpăra de la târg inclusiv cartea ce a apărut joi, 2 aprilie, „La răscruce de vânturi”, de Emily Brontë. În cadrul târgului se pot achiziţiona  toate volumele apărute în colecţia „Cartea de Lux” a editurii „Adevărul Holding”, cărţi legate în piele ecologică şi care au preţ începând de la 50 de lei.

De asemenea, pot fi cumpărate  toate colecţiile de DVD-uri care au fost vândute cu ziarul „Adevărul”.

Târgul de carte „Gaudeamus” a fost deschis oficial miercuri, de la ora 12.00. La eveniment au participat directorul executiv al târgului Vladimir Epstein, preşedintele de onoare al târgului, Ovidiu Pecican, primarul Clujului, Sorin Apostu, prefectul judeţului Cluj, Florin Stamatian, dar şi cunoscuta artistă, Margareta Pâslaru.

Târgul de carte „Gaudeamus” se desfăşoară până duminică, 5 aprilie. Programul de vizitare a manifestării este de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică, între orele 10.00 şi 14.00. Accesul în incinta târgului din Piaţa Unirii este gratuit.

Citeşte şi „La Târgul Gaudeamus vă puteţi completa colecţia de cărţi Adevărul

Citeşte şi „Adevărul” îşi deschide magazin la Cluj

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite