Clubul Nagual, un an de existenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai îndrăgiţi DJ din România, sicilianul Rosario Internullo, va mixa, astăzi, cu o ocazie specială: se aniversează un an de la înfiinţarea clubului Nagual, unde artistul este

Unul dintre cei mai îndrăgiţi DJ din România, sicilianul Rosario Internullo, va mixa, astăzi, cu o ocazie specială: se aniversează un an de la înfiinţarea clubului Nagual, unde artistul este rezident.

Despre show-ul din această seară, Rosario spune că va fi unul special: "La Nagual sunt atât DJ, cât şi copatron. O să pun muzică împreună cu Kool şi Proof, două persoane care au fost, încă de la început, alături de noi". DJ-ul a completat că va fi mai mult o petrecere cu persoane dragi.


Rosario este proaspăt întors din Viena, unde a pus muzică într-un club, Camera. Deşi a fost o deplasare în interes de serviciu, DJ-ul a avut timp să profite de o minivacanţă binemeritată. Pentru anul 2008. DJ-ul şi-a propus să mai lanseze o melodie de succes, să aibă parte de cât mai multe giguri peste hotare, să îi crească audienţa la emisiunea "2 Crazy Bastards", difuzată de One Fm.

Pe lista dorinţelor lui Rosario se află şi popularizarea "One Night@Nagual", show-ul pe care el îl realizează în clubul bucureştean. La toate acestea se adaugă şi solicitările în alte locaţii din Capitală, precum Kristal, Studio Martin, Posh sau Pasha.


Atunci când nu se află la platane, lui Rosario îi place să petreacă pe litoral sau la munte împreună cu prietenii săi. Un grătar sănătos este, de altfel, o prioritate când este vorba despre puţin timp liber.
Înainte de Viena, Internullo a mixat în Bulgaria, iar pe 7 martie va fi cu DJ Eftimie la Milano şi pe 28 martie, în Ungaria. În luna mai, DJ-ul va mixa la Barcelona. (Ioana Mirică)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite