Cleopatra, păpuşa muzicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de fani au stat la coadă pentru a primi autografe de la micuţa cântăreaţă Sâmbătă şi duminică au avut loc trei evenimente de lansare a păpuşii modelate după chipul şi

Sute de fani au stat la coadă pentru a primi autografe de la micuţa cântăreaţă

Sâmbătă şi duminică au avut loc trei evenimente de lansare a păpuşii modelate după chipul şi asemănarea Cleopatrei Stratan, însoţite de sesiuni de autografe.

Cântăreaţa, în vârstă de doar patru ani, a venit în spaţiul amenajat în incinta unui hipermarket însoţită de câteva gărzi de corp şi ţinându-l de mână pe tatăl ei, interpretul Pavel Stratan. Copiii au venit în număr mare, alături de părinţii lor, care le-au cumpărat imediat păpuşa, în ciuda preţului piperat, de 130 de lei.

Multe dintre fetiţele prezente la lansare erau îmbrăcate asemănător cu "idolul" lor, în videoclipul de la "Ghiţă": rochiţe roşii sau chiar de alte culori, neapărat cu buline albe.

Păpuşile cântă "Ghiţă"

Jucăriile, înalte de 35 de centimetri, erau ambalate în cutii roşii ale căror forme semănau bine cu valiza pe care o cară Cleopatra după ea în acelaşi clip "Ghiţă".

Acesta a servit drept inspiraţie şi în vestimentaţia păpuşii, căreia nu îi lipsea nimic: rochiţă roşie cu buline, eşarfă albă la gât, ochelari de soare, ceas de mână şi pantofiori cocheţi. Mai mult, Cleopatra miniaturală cântă şi ea, mai exact piesa de debut a micuţei artiste, "Ghiţă".

Sesiunea de autografe s-a terminat neaşteptat de repede, iar copiii care nu au apucat să primească o semnătură au început să plângă de supărare. Vor mai avea ocazia să o vadă în septembrie, când Cleopatra lansează al doilea album, "La vârsta de patru ani".

Am speranţa că voi aduce multă bucurie în sufletele fanilor mei cu această păpuşă
Cleopatra Stratan, cântăreaţă

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite