Claudiu Mirică, om de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are casă de discuri, Miracle Music şi, cum este şi firesc, un sediu al firmei pe măsură. Fostul solist al trupei Stigma, Claudiu Mirică, a investit în amenajarea biroului, "făcută pe

Are casă de discuri, Miracle Music şi, cum este şi firesc, un sediu al firmei pe măsură. Fostul solist al trupei Stigma, Claudiu Mirică, a investit în amenajarea biroului, "făcută pe repede-înainte" cum mărturiseşte chiar el, aproximativ 4.000 de euro.

"Nu e mult, având în vedere că am folosit atât mobilă stil, pentru care am făcut o pasiune, cât şi mobilier clasic. Îmi place să combin stilurile", spune interpretul care va lansa la propria casă de discuri, cel mai probabil în octombrie, un nou material discografic, "Virtual", pe care se vor regăsi şi două duete cu Margareta Pâslaru.

La sediul firmei sale, Claudiu are pe lângă dotările standard şi o mascotă: căţeluşa Bomba. "Îi spun aşa pentru că arată de parcă ar fi explodat. Mai ales când ţine şi urechile ciulite", spune Claudiu.

Biroul de acasă

Biroul e o încăpere importantă în casa dumneavoastră, locul de unde pleacă ideile şi forţa afacerii pe care o administraţi sau centrul de creativitate în care vă desfăşuraţi. De aceea noi vă propunem idei practice şi ergonomice care, sperăm, vă vor ajuta să rezolvaţi amenajarea biroului. (material realizat de Lavinia Bindiu, www.laviart.ro)

Indiferent dacă în biroul de acasă primiţi clienţi sau nu, acest spaţiu trebuie să reprezinte activitatea pe care o desfăşuraţi şi la firmă. Dacă aici vă veţi primi şi clienţii, e bine ca să dispuneţi şi de o uşă directă către exterior pentru a oferi intimitate familiei.

Dacă în acest spaţiu vă desfăşuraţi marea parte a activităţii pe timpul zilei, este indicat să aveţi plante de interior pentru a împrospăta oxigenul din cameră. De asemenea, ventilarea aerului este foarte importantă şi dacă spaţiul vă permite, puneţi la ferestre geamuri mari şi cât se poate de luminoase.

Ceea ce e dificil pentu cei care au biroul acasă, e separarea afacerii de familie, care vă poate da bătai de cap.

Totodată biroul de acasă vă poate oferi ceea ce poate v-aţi dorit întotdeauna la serviciu şi nu aţi putut realiza: un spaţiu care să vă reprezinte în totalitate. Aici aveţi libertatea să pictaţi pereţii într-un mod aparte; să aveţi chiar o canapea confortabilă unde să vă relaxaţi atunci când timpul vă permite acest lucru, sau să decoraţi cu obiecte personale.

Este bine să luaţi în considerare, atunci când vă amenajaţi biroul, spaţiul de care dispuneţi, stilul dumneavoastră de muncă şi echipamentul de care aveţi nevoie, apoi să optaţi pentru un mobilier cât mai practic.

E bine de ştiut, că ultimele studii arată că o odihnă de jumătate de oră la prânz pe o canapea la birou ajută în timp la prevenirea atacurilor de cord. Deci, relaxaţi-vă şi la birou.

Mobilierul din această cameră e compus de obicei din masă de lucru, masă pentru calculator, bibliotecă, scaune, dulapuri înguste şi în unele cazuri o canapea sau o masă de şedinţe. Lumina din această încăpere e bine să fie naturală, iar dacă nu ne permite amplasarea camerei să folosim lumină ambientală caldă, atunci să nu uităm de lampa de birou utilă mai ales la proiectele târzii.

Personalizarea biroului dumneavoastră e un lucru la îndemână, mai ales că vorbim de cel de acasă. Rame foto, mici suveniruri, amintiri şi alte decoraţiuni personalizate vă vor oferi un birou unic în felul său.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite