Claudiu & Diana se iau la vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Munteanu şi dinamovistul Claudiu Niculescu formează, de departe, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din ultima vreme. Asta şi pentru că ei s-au ferit luni de zile de ochii lumii, dar

Diana Munteanu şi dinamovistul Claudiu Niculescu formează, de departe, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din ultima vreme. Asta şi pentru că ei s-au ferit luni de zile de ochii lumii, dar şi pentru că fotbalistul se afla în plin divorţ când au apărut zvonurile despre relaţia lui cu vedeta MTV.

Surse din anturajul celor doi au declarat presei că Diana şi Claudiu formează un cuplu încă din primăvara anului trecut. Unii au mers până într-acolo încât au dat mai mult ca sigură logodna lor în decembrie 2006. Însă Diana şi Claudiu au negat aceste zvonuri.

Vor avea naşi din "familia" Dinamo

Abia luna aceasta cei doi au făcut publică logodna lor. Într-o emisiune de la un post de televiziune, Claudiu Niculescu a anunţat că, de Ziua Femeii, a cerut-o de soţie pe VJ-iţa MTV, aceasta acceptând fără să stea pe gânduri. Cererea în căsătorie a survenit la puţin timp după ce ei s-au mutat sub acelaşi acoperiş, în casa dinamovistului din Pipera. Deşi divorţul lui Claudiu nu se finalizase, cei doi s-au mutat împreună "din dorinţa de a petrece mai mult timp unul cu celălalt". Asta pentru că, fiind foarte ocupaţi, nu aveau timp de întâlniri...

Şi, pentru că logodna este oficială, Diana şi Claudiu au stabilit şi când vor să se cunune: în această vară. Naşi le vor fi acţionarul de la Dinamo, Cristian Borcea, şi soţia acestuia, Mihaela Borcea. Cel mai probabil, nunta va avea loc la Palatul Snagov.

Despre el

Dinamovistul Claudiu Niculescu a fost căsătorit cu Lidia Niculescu preţ de opt ani. Ei au doi copii: Alex (8 ani) şi Rebecca (4 ani). În urmă cu trei ani şi jumătate, Niculescu s-a separat de soţia sa, însă divorţul a fost intentat abia anul trecut. Lucrurile au început să fie mai urâte între cei doi după ce Lidia l-a acţionat în justiţie pe fotbalist pentru a plăti o pensie alimentară mai mare pe motiv că suma iniţial stabilită e insuficientă pentru creşterea copiilor.

Despre ea

Diana Munteanu lucrează, în prezent, la postul de televiziune MTV România. Despre simpatica blondă s-a tot scris că ar avea multe "antecedente" amoroase în lumea sportului. Printre partenerii ei, se pare, s-au numărat Iulian Miu, Dinu Pescariu, Lucian - nepotul lui Gigi Becali şi Adrian Neaga. La un moment dat, chiar s-a spus că Diana ar fi avut o aventură cu Enrique Iglesias, după ce VJ-iţa i-a luat acestuia un interviu înainte ca el să cânte în România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite