Claudia Ieremia e navetistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Să facem prezentările: simpatica roşcată din imagie e Claudia Ieremia, interpreta Ilenei din "Om sărac, om bogat". Rolul din serialul difuzat de PRO TV a însemnat debutul ei în filmul de

Să facem prezentările: simpatica roşcată din imagie e Claudia Ieremia, interpreta Ilenei din "Om sărac, om bogat". Rolul din serialul difuzat de PRO TV a însemnat debutul ei în filmul de televiziune şi începutul unui lung şir de drumuri Timişoara - Bucureşti şi retur.

De 11 ani e actriţă la Teatrul Naţional Timişoara şi, din 2001, la Teatrul de Stat Arad. În materie de film de televiziune, Claudia şi-a luat inima în dinţi şi a zis că trebuie să participe măcar la un casting. Astfel, s-a prezentat la probele pentru serialul "Om sărac, om bogat". Când i s-a spus că a fost acceptată, nu i-a venit să creadă. "Este o diferenţă imensă între a juca pe scena teatrului şi a juca în faţa camerei de filmat. Şi acum mai am momente în care am tendinţa să uit de camerele de filmat şi să ies din cadru, dar mă repoziţionez repede", spune Claudia.

Pe lângă entuziasmul de a fi acceptată în distribuţia serialului, Claudia a avut şi o serie de temeri. Cea mai mare fiind aceea că acest rol impune plecarea ei de acasă, din Timişoara, departe de soţul ei, regizorul Ion Ardeal Ieremia, şi de fiul ei de numai 10 ani, Inocenţiu. "Familia m-a susţinut foarte tare. Această meserie cere anumite sacrificii... Iar acesta e unul pe care eu am acceptat să-l fac".

Atunci când povesteşte despre familia ei, în fiecare cuvânt se simte dorul de casă şi mai ales de cei dragi. Iar când vorbeşte despre fiul ei, îţi este greu să o întrerupi. Actriţa recunoaşte cu bucurie că fiul ei este mândru de ea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite