Clădiri antipaparazzi pentru VIP-uri, la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci milioane de dolari vor asigura intimitatea celebrităţilor, care nu mai ştiu ce să facă pentru a ţine fotografii la distanţă Secretul imobilelor antipaparazzi destinate

Cinci milioane de dolari vor asigura intimitatea celebrităţilor, care nu mai ştiu ce să facă pentru a ţine fotografii la distanţă

Secretul imobilelor antipaparazzi destinate celebrităţilor care vor fi construite la New York constă în proiectarea unui ascensor ce le va transporta în automobilul lor direct în faţa uşii. Intimitatea VIP-urilor va costa cinci milioane de dolari. Apartamentele de circa 250 de metri pătraţi ar trebui să fie gata în anul 2008, scrie ziarul "La Stampa".

Pentru VIP-uri, intimitatea nu are preţ, mai ales între zidurile casei. Pornind de la aceste consideraţii, un grup de constructori a proiectat edificii antipaparazzi la New York.

18 etaje vor fi rezervate celebrităţilor care sunt în căutarea unei case la adăpost de ochii indiscreţi, în această metropolă americană. Pentru cinci milioane de dolari, acestea îşi vor putea "oferi" o oază de intimitate, departe de obiectivele indiscrete. Se pare că secretul obţinerii unei intimităţi totale vor fi ascensoarele de maşini.

Din stradă, direct în garaj

Ascensorul de automobile va permite proprietarilor care vor să rămână incognito să ajungă direct din stradă în interiorul propriului garaj, care se va afla chiar în faţa uşii apartamentului lor.

Astfel, VIP-urile vor putea să evite flash-urile indis-crete ale paparazzilor. Nu s-a stabilit încă dacă taximetrele vor fi autorizate să-şi transporte pasagerii celebri direct la etajul al 10-lea.

Apartamentele, care vor avea o suprafaţă de circa 250 de metri pătraţi, se preconizează să fie gata în 2008.

Planurile paparazzilor

Aşa cum VIP-urile caută strategii pentru a-şi păstra intimitatea, paparazzii din New York au şi ei planuri bine puse la punct. Aceştia ştiu că multe celebrităţi trăiesc în metropola din estul SUA sau le place să meargă la cumpărături acolo. În primul rând, cei care "vânează" VIP-uri caută on-line restaurantele care livrează la domiciliu mâncare ori pe care le frecventează. Apoi aşteaptă ore în şir în preajma lor. Urmăresc evenimentele la care participă, mai ales sediul Good Morning America, unde se desfăşoară concerte, situat chiar în faţa studiourilor din Manhattan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite