Circ à la Cătălin Botezatu în Bamboo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crocodili, iguane, şerpi, lame şi ponei au animat localul clujean azi-noapte. Clujenii au putut urmări, în premieră într-un club din oraşul de pe Someş, prestaţia Circului Internaţional Las Vegas.

Complexul comercial Multiplex Leul, unde este localizat clubul Bamboo, s-a transformat aseară într-un circ în adevăratul sens al cuvântului. Încă de la intrarea în complex, clienţii au fost întâmpinaţi de numere de jonglerii cu foc, dar şi de o lamă şi o iguană.

Atmosfera s-a vrut una în spiritul tematicii, „Cirque de Bamboo”, astfel că animatoarele, prezenţe obişnuite ale clubului, au fost înlocuite de personaje cu picioroange, care s-au mişcat, însă, la fel de bine pe ritmuri electronice. Dacă clubul omolog din Mamaia a fost plin ochi cu ocazia aceluiaşi show, adus în România de Cătălin Botezatu, în Cluj s-au adunat aproximativ 250 de petrecăreţi.

Modă şi animale exotice

Seara a debutat imediat după miezul nopţii cu un dans oriental cu multe elemente acrobatice, pus în scenă de corpul de balet al clubului. Clujenii au avut parte de oră de muzică electronică, după care au fost reintroduşi în atmosfera tematică prin apariţia câtorva oameni cu picioroange şi clovni.

Dacă de regulă petrecăreţii „au liber” la distracţie, fără niciun fel de restricţii, de data aceasta oamenii de ordine i-au avertizat pe cei dornici să vadă showul de cât mai aproape, să se distanţeze, pentru a nu-şi pune viaţa în pericol.
Showul a fost o combinaţie inedită între modă şi elemente clasice de circ.

Mica Sirenă şi Omul Elefant

Pe scenă au urcat mai multe personaje de poveste printre care Mica Sirenă, Fata Fluture, Cruella de Vil, Omul Minge, Fata Floare, Omul Elefant şi Femeia Ciclop în ţinute glamuroase create de designerul Cătălin Botezatu. În acelaşi timp au fost aduse în club animale exotice precum un şarpe, o iguană, un crocodil şi doi ponei. Aceştia din urmă au părut uşor derutaţi, fiind nevoiţi să presteze în cu totul alt mediu decât cel obişnuit.
 
„Mi-a plăcut foarte mult, chiar dacă mi-a fost uşor frică. A fost ceva exotic, cu totul şi cu totul diferit faţă de clasicele evenimente cu DJ”, a declarat Manuela Sângeorzan, una dintre petrecăreţe. Animalele au beneficiat de condiţii „speciale” în Bamboo, cerute prin contract de către membrii Circului Internaţional Las Vegas, cei care le-au adus în club.

Solicitări speciale

„Mai ales şarpele şi crocodilii au nevoie de condiţii speciale. Aşa că am solicitat căldură de peste 26 de grade Celsius şi reflector cu lumină constantă”, a declarat Carlos, dresorul animalelor. Acesta a precizat că este puţin mai dificilă punerea în scenă unui asemenea spectacol, deoarece animalele sunt uşor agitate: “Muzica este mai tare decât deobicei şi alt gen, luminile nu sunt constante, deci e normal să fie uşor agitate, însă lucrăm împreună de mulţi ani şi putem să ne adaptăm diverselor situaţii”. Seara a continuat în club în spiritul tematicii până dimineaţa în zori.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite