Cinepremiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oglinzi malefice, un remake pentru fanii genului În paralel cu lucrul la popularul serial “24”, Kiefer Sutherland, interpretul agentului secret Jack Bauer, și-a găsit timp să filmeze și

Oglinzi malefice, un remake pentru fanii genului

În paralel cu lucrul la popularul serial “24”, Kiefer Sutherland, interpretul agentului secret Jack Bauer, și-a găsit timp să filmeze și pentru acest remake după un horror sud-coreean de succes,  având ca erou un fost poliţist nevoit să-și dea demisia ca urmare a unei întâmplări nefericite soldate cu moartea partenerului său.

Pentru a-și câștiga existenţa, acceptă postul de paznic de noapte la un mare magazin parţial distrus datorită unui incendiu. Au mai rămas zidurile înnegrite de fum și, ca prin minune, mai multe oglinzi. În scurtă vreme, paznicul își va da seama că aceste oglinzi ascund un teribil secret, cei care privesc în ele fiind în pericol de moarte.

Chiar dacă nu e întru totul originală - ea trimite cu gândul la filmul nipon “Ring”, unde era vorba de o casetă a cărei vizionare avea efecte mortale - ideea distinge acest horror de puzderia peliculelor de aceeași factură, conferindu-i un plus de interes pentru amatorii genului.

Doi burlaci și... o blondă

Ce face un tânăr cam neajutorat (Jason Biggs) când îl părăsește iubita (Kate Hudson)? Îl roagă pe prietenul său cel mai bun (Dane Cook) să pretindă că ar fi amorezat de ea, dar să se comporte în așa fel încât, prin comparaţie, aceasta să-și dea seama ce “comoară” de băiat a pierdut și să revină la el. Nimic original în această așa-zisă comedie în care vulgarităţile abundă, iar interpreţii fac dovada unei totale lipse de inspiraţie. Comediile inteligente devin o raritate.

Hamlet 2

Nu e prima oară când capodopera marelui Will este supusă unui tratament neconvenţional, dar cu siguranţă nimeni nu s-a gândit la un musical. Este ceea ce face profesorul de artă dramatică de la un liceu din Arizona, care recurge la acest mijloc pentru a-i determina pe recalcitranţii săi elevi să găsească un mod util de a-și cheltui energia. Chiar dacă la sfârșitul piesei lui Shakespeare Hamlet moare, emulul său contemporan va trece peste acest impediment resuscitându-l pe nefericitul prinţ al Danemarcei cu ajutorul unei... mașini a timpului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite