Chiuariu trimite la DNA avizele date de Monica Macovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul demisionar al justiţiei, Tudor Chiuariu (foto), va trimite, astăzi, la DNA trei volume de documente însumând 230 de avize date de predecesorul său, Monica Macovei, pentru transferul

Ministrul demisionar al justiţiei, Tudor Chiuariu (foto), va trimite, astăzi, la DNA trei volume de documente însumând 230 de avize date de predecesorul său, Monica Macovei, pentru transferul unor terenuri.

Chiuariu a precizat că este vorba despre cazuri similare celui pentru care el este acuzat de abuz în serviciu şi le trimite la DNA întrucât a văzut interesul manifestat de procurorii anticorupţie cu privire la actele emise de guvern.

În ceea ce priveşte dosarul "Poşta", în care procurorii anticorupţie au cerut aviz pentru cercetarea sa, Chiuariu a spus că se va prezenta la DNA când va fi chemat. "Mă voi duce împreună cu un prieten să facem seminar de procedură penală", a mai adăugat Chiuariu.

El şi-a exprimat convingerea că prin implicarea sa în acest dosar s-a urmărit mai mult obţinerea unui efect politic decât a unuia juridic. Reamintim că procurorii anticorupţie susţin că Tudor Chiuariu ar fi "girat" o ilegalitate prin avizarea transferului unui teren al Poştei Române din proprietatea publică a statului în cea privată. (L. Năstase)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite