Chitaru a atacat cu baioneta când a auzit ungureşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de zile. Chitaru a plâns în hohote, repetând ostentativ că gestul nu a fost premeditat şi că regretă incidentul. El nu îl găseşte vinovat numai pe directorul ADS, ci şi pe ministrul

de zile. Chitaru a plâns în hohote, repetând ostentativ că gestul nu a fost premeditat şi că regretă incidentul. El nu îl găseşte vinovat numai pe directorul ADS, ci şi pe ministrul Gheorghe Dobre, din cauza căruia ar fi avut loc toate abuzurile. Într-un memoriu depus la Curtea de Apel prin avocatul său, Chitaru îi acuză pe prefectul şi pe subprefectul de Iaşi, Radu Prisăcaru, respectiv Florin Ungureanu, precum şi pe deputatul PNL Relu Fenechiu de interese în legătură cu terenurile IAS Cotnari. Alecu Chitaru a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute pentru tentativă de omor cu premeditare.

Directorul înjunghiat a părăsit spitalul
şeful Administraţiei Domeniilor Statului, Barna Tanczos, înjunghiat de omul de afaceri Alecu Chitaru, a fost, externat, ieri, din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Fapta omului de afaceri a fost caracterizată de Barna drept tentativă de omor. Barna a criticat serviciile de pază din instituţiile publice, pe care le consideră formale. "În afară de o pază formală, aşa cum a fost şi la Administraţia Domeniilor Statului, nu a existat nicio verificare, nicio siguranţă la audienţe sau la fel de fel de interpelări. Nu există detector de metale sau de arme albe în ministere sau în celelalte instituţii publice'', a adăugat Barna. Acesta spune că nici acum nu se simte prea bine. "Nu pot să mă plimb, nu pot să fac nimic, niciun efort. Mă mişc cincisprezece minute apoi mă odihnesc, apoi mă mai plimb puţin şi iar mă aşez. Sper ca, în câteva zile, să fiu apt de muncă'', a mai spus directorul ADS.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite