Tudor Chirilă, suspect de gripă porcină - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre posibilitatea ca Tudor Chirilă să fie infectat cu virusul A/H1N1, viaţa lui Michael Jackson sau prietenii fiului Romaniţei Iovan. Printre alte subiecte, Marinela Niţu se mărită, iar Angelina Jolie a câştigat 27.000.000 $ în ultimul an.


Chirilă, suspect de gripă porcină

. Solistul trupei Vama a avut ghinionul să se întoarcă duminică, din Anglia, cu acelaşi avion în care se afla şi un bărbat bolnav de gripă porcină. Cum toţi pasagerii au intrat în carantină, şi Tudor Chirilă trebuie să se conformeze strictelor reguli medicale. Tudor Chirilă este de negăsit în ultimele zile. Zvonul că el ar fi intrat în carantină, din cauza virusului gripal AH1N1, i-a speriat pe prietenii solistului, scrie Click.

Michael, copilul care a refuzat să crească.
Îngeraşi blonzi îl duc pe Michael în ceruri. Regele muzicii pop e gol, poartă doar o bucată de cârpă în jurul taliei. Pielea lui e albă şi imaculată ca zăpada. Ochii lui par să scruteze depărtările. Aşa a vrut Michael Jackson să fie imortalizat într-o pictură atârnată ani în şir în holul fermei Neverland. În această pictură se reflectă întreaga viaţă a artistului. Un negru care a vrut să fie alb. Un bărbat care nu a fost niciodată adult. Un personaj de basm, autoinventat. Viaţa lui e o poveste la fel de fabuloasă ca acest tablou, relatează Click.

Fiul Romaniţei, prieten cu gunoierii.
Albert, fiul de trei ani al creatoarei de modă Romaniţa Iovan, e un puşti sociabil. Micuţul îşi face prieteni în toate clasele sociale, fără a ţine cont de diferenţe. Are un amic chiar şi printre muncitorii de la salubritate. Am constatat acest lucru zilele trecute, când maşina gunoierilor a oprit în faţa casei Romaniţei exact în momentul în care creatoarea de modă şi băieţelul ei de trei ani se întorceau de la cumpărături, potrivit Libertatea.

Marinela Niţu se mărită.
Fosta iubită a "Luceafărului huilei" s-a logodit, recent, cu un om de afaceri italian stabilit în SUA, care i-a oferit deja un inel extrem de scump. Marinela Niţu s-a declarat încântată de noua cucerire şi consideră că proaspătul logodnic este plin de calităţi, aminteşte Cancan.

Angelina Jolie a câştigat 27.000.000 $ în ultimul an. Angelina Jolie este actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari, câştigate în ultimele 12 luni, potrivit unui top întocmit de revista Forbes şi citat de Libertatea. Diva este secondată, în acelaşi clasament, de actriţa Jennifer Aniston (fosta soţie a partenerului ei, Brad Pitt), cu venituri de 25 de milioane de dolari, în aceeaşi perioadă. Locul al treilea e ocupat de Meryl Streep, care a “produs” în ultimul an 24 de milioane de dolari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite