Chilian şi-a bătut prietena în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul de presă al IPJ Cluj a informat ieri ziariştii că, în urmă cu o săptămână, după ce a intrat cu autoturismul Hyundai într-un gard, muzicianul bucureştean Florin Chilian şi-a bătut

Biroul de presă al IPJ Cluj a informat ieri ziariştii că, în urmă cu o săptămână, după ce a intrat cu autoturismul Hyundai într-un gard, muzicianul bucureştean Florin Chilian şi-a bătut prietena în stradă, pe solista Ana Maria.
Fiind într-o avansată stare de ebrietate, Chilian a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un gard cu maşina cu nr. B045543. Alertaţi de vecini, poliţiştii ajunşi la faţa locului au fost agresaţi de artist, fiind obligaţi să-l imobilizeze pentru câteva minute. Pentru că în aerul expirat alcoolul depăşea limita legală, poliţiştii i-au întocmit lui Chilian dosar de urmărire penală, pentru conducere sub influenţa alcoolului. Întrebat de ce a anunţat ziariştii doar după o săptămână asupra evenimentului, subcomisarul Adrian Marian, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, ne-a declarat că a contat respectul pentru faptul că autorul este muzician. Marian ne-a mai declarat că, în urma verificărilor, a rezultat că agenţii de poliţie care s-au deplasat la faţa locului au procedat regulamentar. Ieri, într-un editorial dintr-un ziar central, Chilian i-a acuzat dur pe poliţiştii clujeni, de tirul său nescăpând nici primarul Emil Boc. În urma articolului muzicianului, poliţiştii au scos comunicatul cu fapta sa, cenzurat în urmă cu o săptămână.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite