Chicane de Mărţişor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avalanşă de evenimente dedicate zilei de 1 Martie. Pe lângă clasicele spectacole de streeperi sunt şi câteva concerte tari. Capul de afiş al zilei de sâmbătă este ţinut de Chicane, un

Avalanşă de evenimente dedicate zilei de 1 Martie. Pe lângă clasicele spectacole de streeperi sunt şi câteva concerte tari.

Capul de afiş al zilei de sâmbătă este ţinut de Chicane, un proiect muzical al producătorului Nick Bracegirdle, care a colaborat de-a lungul timpului cu artişti precum Tom Jones, Bryan Adams sau Peter Cunnah. Nick este considerat la ora actuală unul dintre cei mai buni producători şi compozitori din Marea Britanie. Pe plan internaţional, acesta s-a remarcat ocupând poziţii fruntaşe în topuri cu piesele "Saltwater" şi "Offshore". O influenţă deosebită asupra educaţiei sale muzicale a avut-o, bineînţeles, unul dintre părinţii muzicii electronice, Jean Michel Jarre.

Pe lângă proiectul de succes Chicane, Nick a fost solicitat să mixeze piese unor artişti cunoscuţi. Evenimentul are loc sâmbătă, la Sala Polivalentă, începând cu ora 21.00. La acelaşi concert vor mai participa M.A.N.D.Y., adică Philipp şi Patrick, doi DJ celebri care au mixat recent în Studio Martin. În program mai este şi Jeff Mills, un artist care mixează între 30 şi 50 de discuri într-o oră. Lui Jeff nu-i place să fie numit DJ, mai ales că are un prestigiu deosebit în muzica tehno şi este o adevărată legendă a muzicii de gen.

Biletele pentru mult aşteptatul eveniment pot fi achiziţionate on-line, pe www.bilete.ro, sau de la club Studio Martin, precum şi din reţeaua magazinelor Diverta. Preţul unui bilet este de 50 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite